Als u een visie hebt voor uw toekomst en u wilt deze realiseren dan willen wij graag met u bespreken hoe we kunnen helpen.

U kunt op een aantal manieren contact met ons opnemen, dus kijk bij een van onderstaande stappen welke het beste bij u past.

Stappen om klant te worden bij Wealthplanning: U wilt ons ontmoeten en er zeker van zijn dat wij de de geschikte partner voor u zijn en wij willen er zeker van zijn dat wij u kunnen helpen in uw specifieke situatie.

De eerste stap is voor u om contact met ons op te nemen zodat wij een afspraak kunnen maken op een voor beider partijen geschikte plaats en tijd.
U kunt dit doen door te bellen, e-mailen of te schrijven.

Onze eerste ontmoeting is een kennismaking en inventarisatie bijeenkomst.
Op deze bijeenkomst bespreken we de onderwerpen die het belangrijkste zijn in uw leven evenals uw financiën.
Wij zijn benieuwd naar wat u wilt bereiken in uw leven en niet alleen naar uw financiën.
Na uitgebreid inzicht te hebben gekregen in uw situatie, verwachtingen, ambities zullen wij starten met de ontwikkeling van een strategisch financieel plan van uw leven.
Vervolgens zullen wij een nieuwe afspraak met u maken om ons plan aan u te presenteren, vervolgens is het aan u of u met ons verder wenst te gaan.
Er zal enkel papierwerk dienen te worden ingevuld waarna we verder gaan met het volgende onderdeel van ons klanten ondersteuningsproces (zie ook "Wat Wij Bieden")